Deze woning diende uitgebreid te worden op de begane grond. De vraag was om rekening te houden met de toekomstige bouw van een schuur qua materialisering, zodat later één geheel ontstaat.

In het voorstel wordt aan de zijkant, richting de achtertuin de woonkamer uitgebreid. Hiermee ontstaat ook ruimte voor een bijkeuken met toilet en berging, zodat de keuken een grotere eetkeuken wordt.

De keuze voor de zwarte potdekseldelen heeft te maken met de toekomstige schuur. De woning wordt gekeimd en krijgt daardoor een fris nieuw uiterlijk. De later te bouwen schuur kan nu ook in een combinatie van de potdekseldelen met het keimwerk uitgevoerd worden

Vanuit de woonkamer is met een dubbele deur de tuin toegankelijk, visueel en functioneel.

Woninguitbreiding Breda 2 bestaande toestandWoninguitbreiding Breda 2 impressie 1

Woninguitbreiding Breda 2 impressie 2  IMG_3505 recht IMG_3500 recht IMG_3493 recht IMG_3496 recht

Leave a Comment