verbouwing restaurant Zevenbergen

Op een toplocatie in het centrum van Zevenbergen wordt een bestaande winkel verbouwd naar een restaurant. Voor deze wijziging hebben we een ontwerp gemaakt waarbij de indeling en de gevel aangepast worden naar de nieuwe functie. Samen met Zwaluwe Bouw is dit traject opgepakt om de opdrachtgever richting gemeente en verdere uitvoering zoveel mogelijk te ontzorgen. De voorgestelde indeling biedt optimaal invulling aan het bijzondere restaurantconcept. De gewijzigde gevel is ontworpen om de nieuwe functie optimaal tot zijn recht te laten komen. De openheid in de gevelindeling, de open te zetten pui richting het terras en de gewijzigde positie van de entree maken het functioneel en esthetisch een perfect passende ‘jas’ voor het nieuwe restaurant. 

Leave a Comment