Eind deze maand verschijnt de juni editie van TVVL magazine met daarin een uitgebreid interview over het door Architectuurstudio Breda samen met 2advise bouwadvies ontwikkelde droomkantoor. We vinden het erg mooi om in een vakblad met daarin de nieuwste ontwikkelingen over mens en de omringende techniek te staan.

We hebben op basis van de meest gekozen kenmerken in de online enquete een ontwerp gemaakt voor het ideale kantoor. De belangrijkste resultaten zoals daglicht, ventilatie, flexibiliteit, temperatuur en duurzaamheid zijn in dit ontwerp maximaal tot hun recht gekomen.

‘Maar er is toch geen behoefte aan kantoren?’ Er staan inderdaad nog ontzettend veel slechte en ongebruikte kantoren. Juist in deze tijden is het dan interessant om de nieuwe kansen en mogelijkheden te laten zien, zodat we straks niet verder gaan op het niveau waar we in 2008 zijn gebleven. Bij toekomstige ver- of nieuwbouw kan dit model als uitgangspunt dienen en kunnen we echt gebruiksvriendelijke en goede kantoren krijgen. Architectuurstudio Breda zet hiermee graag de eerste stappen richting betere kantoren!

Hieronder een aantal afbeeldingen. We hebben het concept in een document uitgewerkt met uitgebreide beschrijving van de keuzes en kansen. Dit complete document kunt u hier downloaden.

 

Leave a Comment